Hirdetés

TGS 2013 - itt az első Yakuza Restoration gameplay

|

A Tokio Game Show javában zajlik és a Sega meg is osztott velünk két játékmenetes videót a Yakuza Ishin-ből.

Hirdetés

A Yakuza Restoration, vagy Yakuza Ishin nem rég mutatkozott be a közönségnek és a TGS-en már valódi játékmenetet is megcsodálhatunk.

A Yakuza Restoration egyelőre még nem kapott európai megjelenési dátumot, de azt már biztos, hogy PlayStation 3-ra, PlayStation 4-re és PS Vitára is érkezik. A sorozat főszereplője két valóságos történelmi személy bőrébe bújva (Sakamoto Ryoma és Hajime Saito) igyekszik megváltoztatni a múltat. 

A játék történetéről még nem árultak el sok mindent, viszont a két Yakuza Restoration gameplay trailer elég sokat ígér. Valószínűleg sokkal menőbb lenne, ha a hanghatással bevillanó feliratokat is értenénk, de igyekezzetek a epikus harcra koncentrálni és minden rendben lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)