Hirdetés

Yosuke Hayashi - a Wii U hardvere folyamatosan változik

|

Nemrégiben arról számoltunk be, hogy az év vége felé megjelenő új Nintendo konzolnak a neve is lehet, hogy megváltozik.

Hirdetés

Yosuke Hayashi a Team Ninja, azaz a Ninja Gaiden mögött álló csapat első embere.  A Ninja Gaiden 3 a WII U egyik úgynevezett "launch title"-je, azaz megjelenéskor már piacon lévő játéka lesz.

Ezért a Team Ninja mindent szeretne kihozni a hardverből, amit csak lehet. többek között rengeteg javaslatuk volt arra, milyen változtatásokat lenne érdemes megtenni, amíg még lehet.

"A Nintendo többször is azt kérdezte tőlünk, mit változtatnánk a hardveren. Amikor elkészítettük a javaslatainkat azt láttuk rajtuk, hogy tényleg figyelnek ránk és sok mindent meg is változtattak. A hardver jelenleg folyamatosan változásban van." - ezt nyilatkozta Yosuke Hayashi a német Gamefront oldalnak.

Egyre inkább kezdek kíváncsi lenni az új Nintendo konzol végső nevére és végső hardver-specifikációjára.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)