Hirdetés

YouTube - a lazaáruló

|

A YouTube nyilatkozata szerint ha jogerős bírósági végzéssel keresik meg őket, akkor kiadják a tartalmat feltöltő felhasználók adatait.

Hirdetés

Hétfőn a Comedy Central megkeresésére a YouTube eltávolította a rendszeréből a hálózat olyan műsorait tartalmazó klipeket, mint a nálunk is jól ismert South Park, az M0-s hídelnevezési ügyből ismerősen csengő The Colbert Report, vagy The Daily Show with Jon Stewart. Ebben igazából semmi szokatlan nincs, a YouTube házirendje szerint a feltöltött tartalomért a felhasználó a felelős és elvben csak olyan anyagokat tehet közkinccsé, melyek szerzői jogainak ő a birtokosa. A múltban már számos szerzői jogokat sértő anyagot - például az NBC Universal, Saturday Night Live epizódjait, vagy a The Tonight Show with Jay Lano adásait -, közösség elleni izgatásra alkalmas klipet - például Szlovák nacionalisták Magyargyalázó klipjeit - távolították el a jogtulajdonosok, vagy a felháborodott felhasználók kérésére.
Tovább >>

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)