Hirdetés

Friss dizájn és több új funkció is érkezett a YouTube-ra

|

Több mobilos újítás mellet a YouTube böngészős verziójába is érkezett egy új feature, miközben mindkét változat kapott egy kisebb ráncfelvarrást.

Hirdetés

A Google exkluzív tartalmakkal is igyekszik minket minél tovább a YouTube-on tartani, de persze legalább ilyen fontos, hogy új feature-ökkel és technológiai újdonságokkal rukkoljanak elő időről időre. Most az utóbbiból élesítettek néhányat a szolgáltatás böngészős és mobil változataiban is.

Hirdetés

Egyfelől átalakult némileg a site külseje, lecserélték például a logó betűtípusát is. Az egyetlen böngészős újdonság is a YouTube dizájnjához kapcsolódik, mostantól választhatunk egy sötétebb témát, ha éjszaka videózunk. A Google emellett több újdonságot hozott a mobilos kliensbe, például a kép egyik szélén való dupla koppintással előre és hátra is tekerhetünk tíz másodpercet. Ezentúl ráadásul jobban alkalmazkodik az alkalmazás a nem szélesvásznú videókhoz, így az álló formátumú, vagy éppen négyzetes videókat is nézhetjük fekete sávok nélkül. Végül az asztali változatból átköltözött a videók gyorsabb vagy lassabb megtekintésének lehetősége is.

Ti milyen feature-öket hiányoltok igazán a videós oldalról?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)