Hirdetés

Yu-Gi-Oh! Duel Links - PC-re jön a mobilos kártyajáték

|

Hosszú idő után egy újabb Yu-Gi-Oh! játék jelenik meg számítógépekre, de ez egy kicsit más, mint a korábbiak.

Hirdetés

Fiatalabb koromban nagy Yu-Gi-Oh! kártyagyűjtő voltam, megvolt a Blue-Eyes White Dragon, meg a Forbidden One minden darabja is. Aztán egy darabig játszottam a Power of Chaos játékokkal, ezért is próbáltam ki a Duel Linkset mobilon. Az élmény már nem ugyanaz.

Hirdetés

Mindenestre akit érdekel a franchise, és esetleg nem szeret okostelefonon vagy táblagépen játszani, az november 17-étől letöltheti Steamről a játékot teljesen ingyen. Aki már játszott vele mobilon, folytathatja onnan, ahol abbahagyta, sőt, van átjárás a mobilos és PC-s változat között, bármely platformról lehet a többiek ellen játszani. Több mint 55 millióan töltötték le januári megjelenése óta, az csak jelent valamit.

Próbáltátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)