Hirdetés

Zac Efron felnőtt - Szerencsecsillag kritika

|

Nicholas Sparks minden kétséget kizáróan a világ egyik leghíresebb (és az egyik legjobb) romantikus regényírója. Legújabb adaptációja a 2008-as Szerencsecsillag című műből készült.

Hirdetés

Nicholas Sparks regényeit előszeretettel adaptálják a vászonra, hiszen ez már a hetedik mű, ami a filmvászonra kerül. Eddigi legismertebb és legjobb adaptációja minden kétséget kizáróan a 2004-es Szerelmünk Lapjai, ami megindította Rachel McAdams, valamint a 2011-es esztendő talán legnagyobb sztárjának, Ryan Goslingnak a karrierjét (párhuzam lehet a két film között, hogy ez is elindíthatja két fiatal színész karrierjét).

Az említett mű színvonalát nem tudja utolérni (romantikus dráma nem is nagyon fogja), és bár nem kiemelkedő, de az átlagtól csöppet eltérő romantikus alkotással van dolgunk. A történet középpontjában Logan, egy tengerészgyalogos áll, aki egy bevetés alkalmával megpillant egy képet a földön egy lányról. Logan mindenkit körbekérdez a szakaszban, de a kép tulajdonosát nem találja meg. Logan túléli a háborút, néha lehetetlen helyzeteket is és szerinte mindez a képnek köszönhető. Megfogadja, miszerint, ha hazatér valaha a háborúból megkeresi a képen levő lányt és köszönetet mondd neki mindenért.

A Szerencsecsillag kritikájának folytatása a CineStar honlapján olvasható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)