Hirdetés

Zelda és a Flipnote Studio esete

|

25. évfordulóját ünnepeli Zelda barátunk, ennek alkalmából pedig a Nintendo amerikai kirendeltsége eljátszott a gondolattal és a Flipnote Studio nevű alkalmazással.

Hirdetés

25 teljes éve annak, hogy Shigeru Miyamoto és Takashi Tezuka megalkotta a The Legend of Zelda sorozatot, melyből azóta 18 sikeres (avagy kissé visszafogottabb eladásokat produkáló) rész látott napvilágot. A nemes alkalomra való tekintettel kölcsönvették a DSi Ware ingyenes alkalmazását, a Flipnote Studio-t és emléket állítottak Zeldának.

A program rém egyszerű: bizonyára suliban, otthon, de mindenképpen unalom hatására ti is rajzoltatok kis, összefüggő történetet a rajzfüzet sarkaiba, hogy a lapokat gyorsan pörgetve kijöhessen szórakozásátok gyöngyszeme. Ugyanezt tették Zelda eddigi kalandjaival is, szinte az összes eddigi kiadás feltűnik benne, még ha csak egy pillanat erejéig is.

A videó két és fél percet emészt fel, de ha nem siettek túlzottan, és kicsit is érdekel Zelda történelme, érdemes ezen kis időt ismereteink bővítésére fordítani.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)