Hirdetés

Zen Pinball 2 - érkezik PS4-re is

|

A Zen Studios legényei mindenki számára el akarják hozni a minőségi flipperjátékok élményét.

Hirdetés

Még ebben a hónapban megérkezik a Zen Pinball 2 PlayStation 4-re. A nagy sikerű flipper játék rengeteg asztalt kínál majd, és ha korábban már beszerezted ezeket esetleg a PS3-as verzióban, akkor PS4-re ingyenesen letöltheted.

A korábbi asztalaitok mellé még egy Sorcerer's Lair is jár, hogy senki se maradjon tartalom nélkül. Aki még nem vetette bele magát a Zen Studios játékába, boldogan válogathat majd a felkínált flipperek közül. Több mint 20 asztal vár majd, ezek között természetesen ott lesznek a Marvel és a Star Wars játékterek is.

A PlayStation 4 változat megjelenésének napján, tehát december 17-én a Marvel's Sorcerer Supreme asztal is bekerül majd, amit mind a PS3, PS4, PS Vita, Xbox 360, Wii U, Android, és iOS felhasználók is letölthetik majd. A Doctor Strange kalandot 2,99 dollárért lehet majd beszerezni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)