Hirdetés

Pinball FX2 - jövő héttől a Steam-en

|

A jó hír mellé kaptunk egy új trailert, valamint a hivatalos gépigény is kiderült.

Hirdetés

A Zen Studios-t nem csak azért szeretjük, mert honfitársainkból áll a csapat, hanem azért is, mert remek flipper játékokat gyártanak, olvassátok el például Star Wars Pinball tesztünket, melyből minden kiderül.

Legtöbb munkájuk eddig elkerülte a PC-t, inkább Androidon, iOS rendszereken, PlayStation 3-on és Xbox 360-on hódítottak a különböző asztalok. Na jó, a Pinball FX2 Windows 8-on már tavaly óta elérhető, de talán nem vagyok egyedül azzal, hogy régebbi operációs rendszert használok.

No, most már mi sem maradunk a ki a mókából, jövő héten érkezik a Pinball FX2 Steam-re (ahol most egyébként Star Wars játékakciókat találtok), ingyenesen letölthető szoftverként. A megjelenéskor olyan DLC-ket szerezhetünk majd be 9,99$-os (~2315 Ft) áron, mint a Star Wars Pinball, Marvel Pinball, Marvel Pinball: Vengeance and Virtue, Marvel Pinball: Avengers Chronicles, Pinball FX2 Core Collection, és a Zen Classics.

Alább találjátok a minimális és ajánlott rendszerkövetelményeket, melyek több, mint barátiak.
Minimum:
Oprendszer: Windows XP/Windows Vista/Windows 7/Windows 8
Processzor: egymagos CPU @ 1.6GHz
Memória - 512 MB
Grafika - GeForce 6600/Radeon 9800
Szabad hely - 1200 MB

Ajánlott:
Oprendszer: Windows XP/Windows Vista/Windows 7/Windows 8
Processzor: kétmagos CPU @ 2.00GHz
Memória: 1024 MB
Grafika: GeForce 8800/Radeon HD 3850
Szabad hely: 500 MB

A rajongók rögtön megörültek a bejelentésnek, olyannyira, hogy már Steam csoportot is létrehoztak a játékhoz, akinek van kedve csatlakozni, nyugodtan megteheti. A Pinball FX2 PC-s verziója tehát május 10-én érkezik a Steam-re, elő a golyókkal! Mármint nem úgy...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)