Hirdetés

Zeno Clash - Bunyó karácsonyig

|

Az eredetiségében már-már az őrület határát próbálgató akciójáték újabb, verekedésre kihegyezett videóval jelentkezett.

Hirdetés

A megszokottól merőben eltérő újdonsággal előállni olyan, mintha a rossz végén fognánk a kardot - minimum kockázatos, s akkor még finoman fogalmaztunk. Legutóbb a Mirror's Edge hasalt el látványosan, bár az ő esetében még segíthet a marketing és a közelgő karácsony. A chilei ACE Team Source motoros akciójátéka első ránézésre a szintén ugyanezen grafikus motorra támaszkodó Dark Messiah of Might and Magic-re emlékeztet. Legalábbis, ami a játékmenetet illeti. Itt is ütünk, rúgunk, csontkardozunk, de lőfegyvereink is vannak.



A körítés azonban már jóval kevésbé kommersz. Távolról emlékeztet a Planescape: Torment betegesen zseniális univerzumára.
Miközben a törzséből száműzött, s a testvérei által prédaként hajtott főhős egy új és bizarr világot fedez fel - a tervek szerint februárban - felmerül a gondolat, lehet-e anyagilag is sikeres a PC-exkluzív és az eredetiség terhétől megnyomorított alkotás. Várom véleményeteket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)