Hirdetés

Zohan, a flash fodrász

|

Ha Zohan egy előnytelen frizurát lát, azonnal akcióba lendül! Ti voltatok tavaly nyáron moziban?

Hirdetés

"Zohan, az izraeli anti-terrorista alakulat legkiválóbb tagja. Képességei messze földön híressé tették kollégái között, de ellenlábasai is jól ismerik már nevét. Ezért nem csoda hogy hidegzuhanyként ér mindenkit, mikor a  rendíthetetlen elit katona úgy dönt, fodrászként folytatja pályafutását." Elég dilis történet nemde? Végül is egy hasonlóan dilis amerikai vígjáték sztorijának pont megfelel. A Ne szórakozz Zohannal tavaly nyáron volt a mozikban, és Adam Sandler hozta is a tőle elvárható agyament poénokat. Egyszer meg lehetett nézni, és akinek az átlagnál jobban bejött a film, annak most ajánlom a hasonló jelenetekkel tarkított flash játékot is. A You Don't Mess with the Zohan-ban terroristákkal nem, csak borzasztó frizurákkal megáldott járókelőkkel találkozunk, akiket egytől egyig ráncba kell szedni, hajilag. Ehhez először el kell őket kábítani, ami történhet lábbal pofozással, lehajszárítózással vagy ollócsattintgatással, és ha készen éll az alany jöhet az "életmentő" beavatkozás. Minden pálya végén pedig egy valóságos hajharamia vár minket. Poén.

 

zohan_1.jpg

 

Mai második Játéközön.hu ajánlatunk meglehetősen idegőrlő tud lenni, így csak megfelelő mennyiségű Xanax, pálinka, vagy VBK (vodka-bomba-Kalmopyrin) társaságában tudjuk ajánlani. Jó ez csak vicc volt, nehogy komolyan vegye valaki! De az Avalanchet se szavad véresen komolyan venni. Vagyunk mi, egy fehér, kis téglalap, a nagy baj közepén. Alulról megállíthatatlanul szivárog fölfelé a piros trutyi, felülről pedig folyamatosan hullanak a jókora színes kockák -vagy mik. Mindkettő veszélyes. de nekünk mégis meg kell próbálni minél magasabbra kapaszkodni a lötty elől. Szóval ha sikerült elkerülni a kilapítódást, akkor már mászhatunk is a színes kocka tetejére. Idegeink épsége mellett billentyűzetünkére is vigyázzunk! Jó szórakozást!

 

ava.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)