Hirdetés

Zöld utat kapott az ingyenes Mechwarrior 4

|

Úgy látszik csak egy kis hírverésre volt szükség, hogy a Microsoft megenyhüljön.

Hirdetés

Nem is olyan régen egy Mechwarrior 4 rajongói oldal örömmel közölte, hogy a Microsoft hozzájárulásával ingyenessé válik a Mechwarrior 4. Aztán hónapokig nagy csend, szinte el is feledtük a dolgot, hiszen annyi jó játék jön ki mostanában.

Az igazi fanok persze nem törődnek a mostani csili-vili cuccokkal, nekik kell a régi Mechwarrior. Igen ám, csakhogy közben a Microsoftnál valaki bal lábbal kelhetett, vagy mi, legalábbis keményen szívózni kezdtek a MekTekes srácokkal. Ők nem nagyon tudtak mit csinálni, csak panaszkodtak egy kicsit a honlapjukon. Valami miatt a hír bejárta a világot, és voilá: a Microsoft egy hét alatt meggondolta magát. A MekTek örömmel közli a nagyérdeművel, hogy a Microsoft mégis rábólintott az ingyenes Mechwarrior 4-re, ami hamarosan érkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)