Hirdetés

Zombi Driver - Vezessünk óvatosan!

|

Az NVIDIA PhysX technólógiáját reklámozó Zombi Driver hamarosan elkészül. Ennek örömére egy nagyszerű kis trailert bocsátottak közkézre.

Hirdetés

Az Exor Sudios nem nagy fejlesztőcsapat. Talán éppen ezért lehet sikeres legújabb jáékuk, a Zombi Driver. A játék a GTA első, második részére hajaz, csak még egyszerűbb.

Adott egy zombikkal telített város, egy hősies sofőr, kilenc járgány, és egy rakás fegyver. Nem is kell más egy hidegebb téli estére. Miközben a szabadon bejárható városban vadászunk túlélőkre, fejlesztjük a kocsinkat, arra gondolunk, vajon miért vergődnek egyes nagy fejlesztők annyit egy-egy játékkal, mikor ez itt maga a tökély...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)