Hirdetés

Zombi - már a launch trailerben is meghalunk (videó)

|

Ha van hozzá bátorságunk, már a jelenlegi konzolgeneráción és PC-n is megpróbálhatjuk túlélni a Zombi poszt-apokalitpikus Londonját, amihez néhány jó tanácsot is kapunk a megjelenést kísérő trailerben.

Hirdetés

A nem éppen az eget verdeső eladási számok miatt a legtöbb kiadó hamar hátrahagyta a Wii U-t, viszont az induláskor a Ubisoft még teljes mellszélességgel a Nintendo jobb sorsra érdemes konzolja mellett állt. Ennek ékes példája volt a ZombiU megjelenése is. A franciák megpróbálják a maradék eladásokat is kihozni a játékból, és három évvel később, alacsonyabb áron megjelenik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is a Zombi.

A rajt napjára egy új trailerrel is igyekszik felhívni a figyelmet a kiadó, amiben egy jó szándékú túlélő, a Prepper ad utasításokat nekünk, ahogy azt a játékban is teszi. Ez persze kiváló lehetőség, hogy bemutassák a játék fő feature-jeit, például azt, hogy a Zombiban nincs pause gomb, vagy azt, hogy ha meghalunk, új túlélőként indulunk újra, de ha legyőzzünk az előző (immár zombivá vált) karakterünket, visszaszerezhetjük a cuccainkat.

Ti kipróbáljátok a Zombit?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)