Hirdetés

Bezár a Blacklight: Retribution és a Spec Ops studiója

|

Húsz év után a Spec Ops-ért és a Blacklight: Retributionért felelős Zombie Studios bezárja kapuit. Köszönjük a mókát, srácok.

Hirdetés

A Seattle-i stúdió tegnap éjjel jelentette be, hogy húsz év játékfejlesztés után bezárják az irodát. A Zombie Studios nincs többé.

A Zombie Studios-t 1994-ben alapította Mark Long és Joanna Alexander, akik azóta már otthagyták a csapatot. Az évek során több mint harminc játékot fejlesztettek, köztük a Saw-játékokat a Konaminak, a Blacklight: Tango Down-t, de ők indították el a Spec Ops sorozatot is. A stúdió ugyan bezárta kapuit, a Blacklight: Retribution fejlesztését és felügyeletét átadták a Builder Box-nak, ami a Zombie Stuidos volt dolgozóiból alakult. Ahogy a hivatalos Facebook oldalukon is írják, a fejlesztés zavartalanul folytatódik, a rajongóknak nincs miért aggódniuk.

A Zombie a hivatalos oldalra fellőtt posztban köszöni meg a rajongóknak és a munkatársaknak a "folyamatos támogatást, elhivatottságot és lelkesedést". A GameStar köszöni a Zombie Studios-nak a több mint húsz évnyi munkát és sok sikert kíván a fennmaradó tagoknak a Builder Box csapatában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)