Hirdetés

Zombik, Urziksztán, Cutthroat mód - ezekkel az újításokkal jön a Call of Duty: Modern Warfare III és a Warzone

|

Az Activision leleplezte, mit kínál a Call of Duty: Modern Warfare III zombis és többjátékos módja, valamint hogy mit várhatunk a Warzone új felvonásától.

Hirdetés

Most még mélyen benne vagyunk az őszi játékszezon közepében, más címek vonják el a figyelmünket, de november 10-én érkezik a Call of Duty: Modern Warfare III, ami egyszerre épít a nosztalgiára és újít izgalmas módokon. A ma esti Call of Duty Next keretében a kampány helyett a multiról, a zombis módról és a Warzone újításairól esett szó.

Mint tudjuk, az alap, 6v6-os módokban az eredeti Modern Warfare 2 többjátékos pályáinak felújított változatain lőhetjük majd egymást halomra, mint arról az alábbi, két napja kiadott trailer is tanúskodik, amiben sok közönségkedvenc felbukkan.

Az esemény során kiemelték, hogy ez lesz a valaha volt legtartalmasabb többjátékos mód a sorozat történetében, hiszen az összes, a tavalyi Modern Warfare II-ben megszerezhető fegyvert használhatjuk, ezek mellé érkeznek majd újak. A tizenhat 6v6-os pálya mellett a 32v32-es Ground Warban három terepen viaskodhatunk, és visszatér a War mód is, amivel a Call of Duty: WWII-ben találkoztunk. Minden szezonban három újabb pálya érkezik, és a meccsek között lehet majd szavazni, hogy hova mennénk tovább.

A perkek rendszerét úgy alakítják át, hogy csizmákhoz, kesztyűkhöz, és mellényekhez kötik őket, ezekhez osztják szét az eddig is ismert perkeket. Az egyes mellények egyedi bónuszokat adnak, lesz, amiben tovább sprintelhetünk, és lesz, amiben kétszer annyi robbanószert vihetünk magunkkal. Minden játékos a korábbiaknál magasabb, 150 pontnyi életerővel indul, de a fejlövések jobban fognak sebezni - meglátjuk, ez a TTK-t hogy növeli meg.

Félig-meddig újdonságként bekerül a csúszás és újratöltés megszakításának lehetősége, illetve egy új állás, a Tac-Stance, ami átmenet a fegyver szemhez emelése és a csípőből tüzelés között.

Szó esett továbbá a Cutthroat módról is, amiben három háromfős csapat lőheti egymást az alap pályákon, és minden játékosnak csak körönként egy élete van. Kicsit olyan ez, mint egy kibővített Gunfight - ez amúgy szintén visszatér.

Hirdetés

Zombik, de másképp

Most először lesz Modern Warfare játékban zombis mód, amiért ugyanúgy a Treyarch felel, mint a széria egyéb részeiben, de más élményre számíthatunk. A helyszín egy nagy, nyitott pálya, ahol megérkezés után egyre keményebb kihívást nyújtó zónákon verekedhetjük át magunkat, majd ki kell jutnunk a sikerhez - és nem csak az élőholtak, de az élők is veszélyt jelentenek ránk a Terminus Outcomes nevű magánhadsereg, valamint akár hét, egyenként háromfős, játékosokból álló csapat képében. Írnak hozzá történetet és ehhez kapcsolódó küldetéseket, szerepet kapnak a perkek és easter eggek is, úgyhogy aki a klasszikus Zombies-élményre vágyik, megkapja. Szabadon eldönthetjük, hogy a sztorival foglalkoznánk-e, vagy multiznánk inkább.

Új terepre zuhanunk

Természetesen a Warzone is frissül, decembertől Urziksztán területét járhatjuk be, ami leváltja majd a most aktív Al Mazrah-t, de az Ashika Island és a Vondel Resurgence pályák megmaradnak. Tele lesz épülettel,  amik között köteleken csúszva is közlekedhetünk, valamint a korábbi Modern Warfare-ekből ismert területeket is meglátogathatjuk. Szintén újítás a vezethető vonat, aminek sebességét mi szabályozhatjuk, és van rajta egy buy station is.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

A gulág újra egy háromsávos aréna lesz (ahol néha teljes sötétben, éjjellátókat viselve kell az életünkért küzdenünk), de megmenekülhetünk egy kötélen keresztül, viszont kilőhetnek minket csúszás közben. A gázmaszkokat manuálisan is felvehetjük majd, ami viccen kívül az egyik legfontosabb újítás.

A Call of Duty: Modern Warfare 3-at a PlayStationös előrendelők október 6-7-én, a többi PS-es játékos október 8-10-én próbálhatja ki a béta keretében, míg mindenki másnak egy héttel többet kell várnia. Október 12-13-án minden PlayStation-játékos és a PC-s és xboxos előrendelők, október 14-16-án pedig korlátok nélkül bárki játszhat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)