Hirdetés

ZombiU - Ne számítsunk DLC-kre!

|

A játék egyik bennfentese szerint ne várjunk arra, hogy DLC csomagokkal bővül a ZombiU a jövőben, ugyanis nem fog.

Hirdetés

Bogdan Bridinel, a ZombiU multiplayer igazgatója szerint ne is számítsunk arra, hogy bővítmények érkeznek a játékukhoz, mert kevés esély van rá. Az úriember a Nintendo magazinnak adott interjújában osztotta meg a gondolatait azzal kapcsolatban, hogy nem terveznek letölthető tartalmakat a tengerentúlon már megjelent ZombiU-hoz, szerintük a játék így kerek egész és nem kell hozzá semmilyen bővítés.

Bogdan bevallotta, hogy bár a fejlesztés során pár tartalmat ki kellett vágniuk a végső változatból, de azért döntöttek így, mert azok az elemek nem voltak kidolgozottak illetve szorította őket a határidő és nem azért, hogy azokat később plusz tartalomként értékesítsék. Azt még azért hozzátette a végén, hogy amennyiben a játék nagy népszerűségnek örvend majd, akkor megfontolják a DLC-k lehetőségét, addig azonban nem foglalkoznak vele.

A legelső pontszámok alapján minden okuk megvan arra, hogy elgondolkodjanak a letölthető tartalmakon...

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)