Hirdetés

ZombiU - folytatást kap a Wii U-s túlélőhorror?

|

A Ubisoft kreatív igazgatója egy twitter posztban szellőztette meg, hogy készül a 2012-ben debütált, Nintendo-exkluzív ZombiU folytatása.

Hirdetés

A Wii U egyik legjobban várt, a maga kategóriájában egyik legkiemelkedőbb alkotása lett a Ubisoft gondozásában létrejött ZombiU, ami jó eséllyel hamarosan sorozattá hízik.

A fejlesztés egyes szakaszain, sőt, még a megjelenés után is felröppentek olyan nehezen hihető pletykák, melyek szerint multiplatform címmé nőheti ki magát a ZombiU, de egyelőre csak a Wii U tulajok élvezhetik a túlélő horror adta örömöket - lehet, hogy ez hamarosan változni fog?

A Ubisoft Montpelier kreatív igazgatója, Jean-Philippe Caro egy twitter bejegyzésre válaszolva elárulta, hogy már dolgoznak egy prototípuson, de még túl korai lenne beszélni bárminemű konkrétumról. Caro így azt sem erősítette meg, hogy valóban a ZombiU 2 készülne, de sokat sejtet Antony Johnston, a ZombiU írójának egy hónappal korábbi üzenete is, melyet egy felhasználónak intézett, aki megjegyezte, hogy milyen jó volna, ha folytatást kapna a játék. Ő erre csak ennyit válaszolt: "Jó volna, bizony. *nem mond többet*".

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)