Hirdetés

Zseniális robot MP3-lejátszó

|

A Sony esete a Rolly névre hallgató, break táncot lejtő akármivel. Mert elsőre nehéz megállapítani mivel is van dolgunk.

Hirdetés

Az Aibo óta tudjuk, hogy a japánok - talán nem túl meglepően - odavannak a robotokért, és az óriáscég maga is szívesen fejlesztget ilyesmit. Ezeknek sokszor nincs semmi értelmes piaci alapja, inkább a gazdasági potenciál, az erődemonstráció a lényege. Hogy ha ebből egy kicsit is használható dolog sül ki, akkor már nyert ügyünk van.

 

A készüléknek van becsületes neve is: SEP-10BT Sound Entertainment Player. Ebből még nem sok derül ki, úgyhogy nézzük tovább, miről van szó. Adott egy tojás alakú, előre hátra gurulni, jobbra-balra forogni képes multimédiás lejátszó, ami a BT betűknek megfelelően Bluetooth-szal is rendelkezik. A robotszerűen, ritmusra mozgó, illetve villogó kis lényt mozgatva különböző dolgokra utasíthatjuk. Az asztalon nyugvó Rollyt óramutató járással megegyező, valamint ellenkező irányba forgatva a hangerőn változtathatunk, ha pedig előre, vagy vissza gurítjuk, akkor a zeneszámok közt lépdelhetünk.

 

Tovább a teljes cikkhez >>>

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)