Hirdetés

Zúzós BioShock Infinite trailer érkezett

|

Ismét mozgóképen csodálhatjuk meg az Irrational Games közelgő mesterművét.

Hirdetés

Ne haragudjatok az elfogult, szubjektív hozzáállásomért, de a BioShock Centrum főszerkesztőjeként ez szakmai ártalom, remélem megbocsátjátok nekem. Nagy reményeket fűzök a BioShock Infinite-hez, attól függetlenül, hogy a helyszínváltást nem tartom a legjobb ötletnek.

Ken Levine és az Irrational Games csapata azonban videóról videóra egyre inkább kezd meggyőzni, hogy Columbia felérhet majd Rapture magasságaiba-mélységeibe. Ezt bizonyítja az új trailer is, amiről már múlt héten tudtuk, hogy érkezik, de arra talán senki sem gondolt volna, hogy a megszokott komolyzenei aláfestések után Booker most zúzós nótára öli majd az ellenfeleket. Igazán jól sikerült!

Pár dolog, amit kiemelnék:
Az elején a kis kikacsintás a BioShock felé szívet melengető, valamint érdemes megfigyelni, hogy Booker jobb kézfején egy heg látható (vajon ennek is olyan jelentése lesz, mint a lánc-tetoválásoknak Jack csuklóinál?)
Columbiát mindig egy kaotikus, kétségbeesett városnak ábrázolták, most viszont megmutatják nekünk élő, lélegző, már-már vidám oldalát is, amikor még minden rendben volt.
Három új ellenféllel is találkozhatunk: 0:45-nél a tüzes jóember (?), 1:09-nél az első világháború öltözékes kollégák (ennél a jelenetnél jobbra látható egy miniágyú is, amit már az előző részekből jól ismerhetünk), illetve 1:15-nél a koporsós betyár.
A végén a Songbird a Csillagkapu eseményhorizontjából nyúl értünk.

Természetesen az utolsó csak vicc volt, de a trailer így is magával ragadott, megint úgy érzem, hogy túl messze van az a fránya megjelenés (még 127 nap!). A BioShock Centrumon találtok 22 pillanatképet, amit a videóból lőttem a fontosabb pillanatokról.

A BioShock Infinite 2013. február 26-án érkezik PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra. Addig pedig hezitálhatunk, hogy a sima, Premium, vagy Ultimate Songbird kiadás mellett döntünk, illetve el is kezdhetünk gyűjteni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)