Hirdetés

Zúzós előzetes leplezte le, hogy mikor jön a Dungeons 4

|

Még idén megkapjuk a Dungeon Keeper szellemi örökösének legújabb felvonását.

Hirdetés

1997-ben a Dungeon Keeper új színt hozott a stratégiai játékok műfajába azzal, hogy a felszínről a föld alá vitt minket, a jó helyett a gonosz oldalra állította a játékosokat, és mindezt parádés humorral tálalta, azóta pedig ezt a sikerreceptet többen is megpróbálták újraalkotni. Ehhez legközelebb a Realmforge Studios jutott, amely eddig háromszor tette lehetővé, hogy a föld alatti birodalmunkat menedzselgetve visszaverjük a hősjelöltek támadását és felmerészkedjünk a felszínre bosszút állni, hódítani. 

A széria a legutóbbi epizódjával, a 2017-ben megjelent Dungeons 3-mal minden téren fejlődni tudott, így alig vártuk, hogy a Realmforge a negyedik résszel még magasabb szintre lépjen. 

Hirdetés

Azt már a tavalyi, Az oroszlánkirályt parodizáló előzetessel bizonyította a csapat, hogy humorból nem lesz hiány, a legújabb trailerrel pedig azt is elárulták, hogy mikor számíthatunk a Dungeons 4-re. A sztori szerint ismét visszatér az Absolute Evil és szolgája, a sötételf varázslónő, Thalya, és két fronton is helyt kell velük állnunk: egyrészt a sötétségben a saját kis birodalmunkat kell menedzselnünk, másrészt a felszínen fitogtatni az erőnket és emlékeztetni az embereket, elfeket és törpöket, hogy ki az úr. A fejlesztők ígérete szerint ezúttal még dinamikusabban gonoszkodhatunk, és minden korábbinál nagyobb dungeonöket vájhatunk ki a sziklából, szóval van ok az izgatottságra.

A Dungeons 4 november 9-én fog megérkezni PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re, a Game Pass előfizetőknek pedig jó hír, hogy már a megjelenés napján bekerül a Microsoft szolgáltatásába

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)