Hirdetés

26 év után kap folytatást egy kultikus kalandjáték

|

Csak tavaly vált bizonyossá, hogy valóban napvilágot lát a Beneath a Steel Sky utódja. Már karnyújtásnyi közelségben a megjelenés PC-n.

Hirdetés

Amikor 2012-ben a Broken Sword 5: The Serpent's Curse megvalósítására gyűjtött a Kickstarteren a kalandjáték műfaj veteránjának számító Revolution Software, akkor merült fel kiterjesztett célként az 1994-es Beneath a Steel Sky történetét folytató Beyond a Steel Sky. Mivel nem jött össze az ehhez szükséges összeg, egy időre parkolópályára állították Charles Cecilék a projektet, hogy aztán később előkapják, leporolják, és előbb Apple Arcade-re, majd PC-re is kiadják.

Hirdetés

A PC-s megjelenéstől már tényleg csak kevés választ el bennünket, július 16-ától rá is vethetjük magunkat a Steamen, aztán reménykedhetünk, hogy képes a posztapokaliptikus kaland felnőni nagyszerű elődjéhez. Mivel közvetlen folytatásról van szó, egyértelmű előnyt élveznek azok, akik az elmúlt 26 évben átélték az első rész történetét, és emiatt régi ismerősükként köszönthetik annak főhősét, Robert Fostert. Az mindenesetre kedvező jel, hogy Dave Gibbons, a Watchmen képregény rajzolója ennek a munkálataiból is kivette a részét.

Ha repetáznátok, vagy csak pótolnátok a Beneath a Steel Sky-t, mielőtt belekezdenétek a Beyond a Steel Sky végigjátszásába, nem árt ha tudjátok, hogy a GoG.com-on ingyen beszerezhető már jó ideje.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)