Hirdetés

A 10 éves Killer Instinct egy új kiadással ünnepel

|

A verekedős játékok keményvonalas rajongói épp egymást püfölve ünnepelnek: a Killer Instinct újra felkerült a menüre.

Hirdetés

A Killer Instinct nem az a verekedős játék, amit sűrűn látunk a nagy, EVO szintű versenyeken, de ettől függetlenül a közösség nem feledkezett meg róla. A KI az FGC egyik kedvenc titkos csatatere, köszönhetően a pörgős, de mély játékrendszerének, érdekes karaktereinek és könnyű tanulhatóságának. Egyébként a mai napig az egyik legjobb "ingyenes" verekedős játék, még úgy is, hogy fizetés nélkül egyszerre csak egy karaktert érhetünk el benne.

Ezért is volt akkora az üdvrivalgás, amikor az Iron Galaxy az EVO 2023-on bejelentette, hogy egy új, 10. évfordulós frissítéssel fogják rendbe tenni a Killer Instinct játékegyensúlyát. A cím nem kapott semmilyen tapaszt az elmúlt 5 évben, így minden apró törődésért hálás a közösség. A frissítésről szóló jegyzet már kint van egyébként (a változtatások listája meglehetősen vaskos), de egy meglepetést is kaptunk: érkezik a Killer Instinct Anniversary Edition.

Hirdetés

Az új kiadás 30 eurós árcímke alá gyűjti az összes eddig megjelent fizetős tartalmat (karaktereket, skineket, kiegészítéseket stb.), hogy a játék a lehető legegyszerűbben elérhető legyen minden érdeklődő számára. A legszebb az egészben, hogy az Anniversary Edition ingyenes frissítés lesz mindenkinek, aki rendelkezik a Definitive Editionnel. Utóbbi ráadásul jelenleg akciós, így az Xbox alkalmazáson belül 4585 forintért már fel lehet markolni.

Érdemes is lehet egyébként megfontolni a Definitive Edition beszerzését, mert az Anniversary megjelenése után már csak az utóbbi lesz elérhető. Az Anniversary sajnos nem tartalmazza majd a fejlesztői extrákkal megtömött extra alkalmazást, és a KI Classics részeket.

A Killer Instinct Steames verziója is akciós jelenleg, és az is ingyenesen frissül majd az évfordulós változatra, de azt nem ajánlanánk, a crossplay lehetőségek nagyja ugyanis nem működik a Steam kiadással.

Akármelyiket is válasszátok, a Killer Instinct Anniversary Edition és az azzal érkező évfordulós javítócsomag még nem kaptak megjelenési dátumot. Valószínűleg már nincs messze egyik sem, de az Iron Galaxy nem akarja elsietni sem az ígérgetést, sem a kiadást.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)