Hirdetés

A Duke Nukem 3D visszatért, és menőbb, mint valaha

|

Ha a Duke Nukem Forever nem volt elég, akkor a klasszikus lövölde felújított változata biztos megteszi majd.

Hirdetés

Az egyjátékos FPS-ek aranykorát jelölő Duke Nukem 3D a korának csodája volt. Ma már valószínűleg kevesen élveznék a lövöldét ugyanolyan örömmel, mint akkor, de Marcolino123 jött, hogy megcáfolja a kétségeinket.

A modder összeállította a Duke Nukem 3D: Legacy Edition nevű csomagot, ami egy izgalmasabb (és keményebb) lövöldét ígér, még azoknak is, akik kopottra pörgették az eredeti játék lemezét.

A Legacy Editionben Marcolino rendbe tette a fegyveregyensúlyt, átalakított egyes mechanikákat, bedobott egy rakat új ellenfelet, puskát, és alternatív tüzelési módokat.

Hirdetés

Még a régi ellenfeleken is finomított, hogy azok tényleges kihívást nyújtsanak még a veteránoknak is.

A Legacy Edition mod már most letölthető, és bár egyelőre csak az L.A. Meltdown, a Lunar Apocalypse és a Shrapnel City fértek bele a csomagba, Marcolino megígérte, hogy folyamatosan bővíti majd a mod kínálatát.

Ha érdekel a csomag, akkor itt letölthetitek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)