Hirdetés

A héten visszatér a Diablo III világába a retró Diablo

|

Aki szeretne egy jó okot arra, hogy visszalépjen a Diablo III világába, annak most segítünk kicsit az elhatározásban a Darkening of Tristram eseménnyel.

Hirdetés

A Darkening of Tristram esemény először 2017-ben bukkant fel, és a Diablo sorozat első részének megünneplését szolgálta. Azóta minden évben felbukkant a Diablo III-ban, most pedig az év legvégén, december 31-én tér vissza. A játékosok hamarosan újra beugorhatnak a titokzatos kapuba, melynek túloldalán egy régi, ismerős kazamata várja őket. Ha a retro élményért nem is, az esemény alatt begyűjthető lootért érdemes lesz benézni.

Hirdetés

Ugyan maga az esemény csütörtökön indul, akkor még csak egy szektát tudunk levadászni, akik előbb-utóbb elvezetnek majd a Tristramba vezető portálhoz. Utóbbi január 3-án nyílik és egészen január 31-ig nyitva is marad. Aki belép az megcsodálhatja a Diablo 1-hez igazított látványvilágot és elkezdheti levadászni a kozmetikai jutalmakat és legendás fegyvereket.

Tökéletes kis móka lesz ez addig, amíg várjuk a Diablo: Immortallal kapcsolatos részleteket és új infókat a Diablo IV-ről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)