Hirdetés

A Konami több klasszikusa, köztük három Metal Gear-játék is elérhetővé vált digitálisan

|

Itt a kiváló alkalom, hogy újra elővegyük a japán stúdió régebbi játékait.

Hirdetés

Egy korábbi hír alapján számítani lehetett arra, hogy a Konami több klasszikus játéka is újból megjelenhet valamikor, szerencsére nem csak üres pletyka volt, a GOG.com szépen felpörgeti a szebb napokat is megélt kiadó legendás címeit digitálisan.

MGS rajongóknak külön öröm, hogy felkerült a GOG.com kínálatába a Metal Gear, a Metal Gear Solid, valamint a Metal Gear Solid 2 Substance, ami a Sons of Liberty mindenféle extrával megpakolt kiadása.

Hirdetés

Emellett elérhető a Konami Collector's Series: Castlevania & Contra, amiben összesen öt klasszikus játék található meg. Természetesen mindegyik gond nélkül fut a modernebb operációs rendszereken, így a kompatibilitás miatt nem kell aggódni.

Ha megvásárolnátok valamelyik játékot, akkor látogassatok el ide!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)