Hirdetés

A legendás GoldenEye játékot idézi meg az Agent 64: Spies Never Die

|

GoldenEye remastert ugyan végül nem kaptunk az Xbox saját előadásán, de valami nagyon hasonlót tartogatott a PC Gaming Show.

Hirdetés

Maradjunk annyiban, hogy általában nem a PC Gaming Show tolja egekbe a játékosok vérnyomását, legalábbis az esetleges izgalmak miatt semmiképp sem lehet erről beszélni. Akadtak azonban természetesen a tegnapi előadáson is olyan címek, melyekre érdemes szentelni pár szót. 

Ilyen például az az Agent 64: Spies Never Die is, amire tekintve az embernek akarva-akaratlanul azonnal az 1997-es GoldenEye 007 játék jut az eszébe. Ez egyáltalán nem véletlen, az alkotók konkrétan a '90-es évek konzolos shooterei előtt akartak tisztelegni munkájukkal.

Hirdetés

Az alábbi előzetes megtekintése után teljesen világos lesz, miért érhető tetten ilyen könnyen a hasonlóság. Valódi retro csemegéről van szó, amit minden bizonnyal azok értékelnek majd igazán, akik naphosszat nyúzták a hőskorban a hasonló játékokat.

Az Agent 64 valamikor idén fog megjelenni, de egy ingyenes early access demo már elérhető hozzá a Streamen.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)