Hirdetés

Idén meghal a Flash, de ez a 36000 játék megmenekül

|

Jövőre már az Adobe sem támogatja a korszerűtlen és fölöslges technológiát, de kedvenceinknek nem kell végleg búcsút mondanunk.

Hirdetés

Valószínűleg senki nem sírja el magát a Flash kivégzése miatt, melyet szuperül kiváltott a sokkal erőforrástakarékosabb és biztonságosabb HTML5. Rengeteg remek flashjáték készült, amiknek elvesztegetett hasznosan eltöltött órák tucatjait köszönhetjük, és biztosan hiányoznának, ha soha többé nem játszhatnánk velük.

Hirdetés

2020. december 31-én leáll a Flash támogatása, addig minden böngészőgyártó kiveszi alkalmazásából. A Flashpoint nevű kezdeményezés keretében azonban már több mint 36000 játékot sikerült archiválni, így azok a Flash halála után is játszhatóak lesznek offline, amennyiben a jogtulajdonosok nem szólnak az oldal üzemeltetőinek, hogy távolítsák el őket. Ha mindet szeretnétek letölteni, 288 GB szabad helyre lesz szükség, de az Infinity launcher alapjáraton csak 296 MB-ot foglal, és csak azokat a játékokat húzza le, amelyeket el akarjuk indítani. A készítők várják az ajánlásokat, így ha valamit nem találtok, de szeretnétek, hogy megmeneküljön, javasolhatjátok nekik. Animációkat ugyancsak megmentenek.

Nektek melyik volt a kedvenc Flash játékotok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)