Hirdetés

Tévére is köthető retro kézikonzolt készít az Atari

|

Egy 5 centi átmérőjű képernyőn játszhatunk Atari 2600-as játékokat az Atari Retro Handheld masinával.

Hirdetés

Felbuzdulva a NES Mini sikerén, az Atari is belefogott retro játékgépek gyártásába. Egyrészt készül az Ataribox, mely régi játékok és modern videojátékos tartalmak (jelentsen ez bármit) futtatására is alkalmas, most pedig bejelentették az Atari Retro Handheldet, egy miniatűr kézikonzolt, amit egyébként tévére kötve is használhatunk. 

Hirdetés

Túlzás lenne a Nintendo Switchhez hasonlítani, mert csak ezen a funkción osztozik vele, egyébként sokkal egyszerűbb. A kijelzője mindössze 2,4 hüvelykes, ami 5 cm-nek felel meg. 50 játékkal érkezik, rajta lesz egyebek mellett az Asteroids, a Breakout, a Pong, a Centipede és a Millipede is. Várhatóan karácsonykor jelenik meg, úgyhogy ha az SNES Minire nem tudtok majd lecsapni, próbáljátok meg levadászni ezt. Vagy használjatok emulátort, kinek mi. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)