Hirdetés

Átnevezve jelenhet meg a Bloodborne Kart, mert így már nem sért jogokat

|

A fejlesztője átnevezte, átalakította és kibővítette a projektet.

Hirdetés

A Bloodborne Kart egy mókás kis április tréfaként indult, de Lilith 'Bunlith' Walther egy egész játékot csinált belőle. A PS1-es címek vizuális stílusát kölcsönvevő autós móka eredetileg január 31-én jelent volna meg, de a Sony közbelépett. Szerencsére nem a szokásos jogászok hordái jöttek eltaposni egy ártalmatlan rajongói projektet: a kiadó annyit kért, hogy a fejlesztő vakarja le a Bloodborne nevet a címből.

Bunlith készségesen teljesítette a kérést: az új cím Nightmare Kart, és a név mellett minden olyan elemet kiszedett a játékból, ami jogi problémákat okozhat.

Hirdetés

Tartalom tekintetében megmaradt minden a 16 pályával, versus móddal, és a teljes kampánnyal együtt. Sőt, Bunlith még bővítette is a kínálatot, mivel eredetileg 12 karaktert akart bedobni, de a teljes verzióban már 20-ból válogathatunk majd.

A teljesen ingyenes móka május 31-étől lesz élvezhető mind Steamen, mind az Itch.io-n.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)