Hirdetés

Beyond a Steel Sky - újraértelmezik a klasszikus kalandjátékot

|

Kaphatunk egy kis képet arról, hogy milyen lesz a játék világa, bemutatkoznak a fejtörők és a párbeszéd rendszer is.

Hirdetés

A Broken Sword szériáért is felelős Revolution Software még az Amigára megjelent Beneath a Steel Sky kalandjátékkal robbant be a köztudatba a '90-es évek derekán. A játékhoz többször is tervezték a folytatás, azonban a Beneath a Steel Sky 2 végül soha nem valósult meg és a cím eltűnt a süllyesztőben, a fejlesztők pedig inkább az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Broken Sword franchise-on dolgoztak.

Hirdetés

Most azonban megérkezett az első gameplayt bemutató előzetes a Beyond a Steel Sky-ról, ami talán újra életet lehel a stúdió klasszikusába. Az alkotók azt ígérik, hogy egy ütős sztorival készülnek a kalandjáték rajongóknak, amiben egy mesterséges intelligencia által irányított társadalomba csöppenünk, de ezt a játékot is átjárja majd a Revolution Software-re jellemző humor. Ezen az előzetesen ti is vethettek egy pillantást a játék alfa verziójára:

Mindenképp érdekes kalandnak ígérkezik a Beyond a Steel Sky, az trailerben bemutatkozó hangulatos környezetben pedig egy sandbox kaland elevenedik meg előttünk, tele egyedi és önálló céllal rendelkező karakterekkel és trükkös logikai elemekkel. A fejlesztők azt ígérik, hogy a játékuk egy másik szintre emeli és újradefiniálja majd a kalandjáték műfajt. Részünkről oké.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)