Hirdetés

15 éve vártunk rá, végre megjelent a Black Mesa

|

A Source motorral felújított Half-Life fejlesztése majdnem olyan kalandos volt, mint Gordon Freeman élete, de most végre teljes pompájában élvezhetjük a végeredményt.

Hirdetés

Abban az időben, amikor a mostanra Crowbar Collective-vé alakult modder srácok elkezdték a Black Mesa munkálatait, jelen sorok írójának fejébe épp a szorzótábla ismeretének csodás tudományát próbálták beleplántálni az általános iskolában - mint mostanra kiderült: eredménytelenül. Szerencsére a fejlesztők nagyobb sikereket könyvelhetnek el, mint tanítóim - persze hálásabb alapanyaggal is dolgozhattak -, így tegnaptól kezdve bárki játszhat a megszépített FPS legendával. 

Hirdetés

Egy ideje már csorgatják az infókat a jó pár éve korai hozzáférésben tartózkodó játék 1.0-ás verziójának megjelenéséről, végre elérkezett a nagy nap. A Crowbar Collective-nél persze nem állnak meg itt, hanem folyamatosan gyártják majd a javításokat a játékhoz, hogy minél jobban átadhassák a hamisítatlan Half-Life élményt. A premier örömére most egy előzetest is összeraktak:

A megjelenést nem is időzíthették volna jobban, hiszen a Half-Life: Alyx március 23-i érkezéséig még bárki nyugodtan végig tudja pörgetni Gordon Freeman megszépült kálváriáját. Persze a Source motor ma már nem nyújt olyan lehengerlő látványt, mint a fejlesztés elkezdésekor, az alkotók munkája ennek ellenére kifejezetten elismerésre méltó, mivel néhány klasszikus helyszín tényleg szemkápráztatóra sikerült. 

Szerintetek megérte ennyit várni a Black Mesára?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)