Hirdetés

A Call of Duty azért készült el, mert a fejlesztők nem akartak az EA-hez csatlakozni

|

Az Infinity Wardot a Medal of Honort készítő 2015 csapatából kivált fejlesztők alapították meg, méghozzá azért, hogy a Call of Dutyval visszavágjanak a kiadónak.

Hirdetés

Vince Zampella nevét érdemes megjegyezni, sokat köszönhetünk neki. Egyike volt azon fejlesztőknek, akik összehozták a fantasztikus Medal of Honor: Allied Assaultot, majd miután a játék sikeres lett, és az EA azt akarta, hogy a 2015 néven működő fejlesztőcsapat belsős stúdióként működjön, ő néhány társával együtt nemet mondott, és létrehozta az Infinity Wardot.

Mint az amerikai IGN által készített interjúból kiderül, az IW ezután pártolt át az Activisionhöz, és a Call of Dutyt a fentiekre válaszul alkották meg. Méltó riválisa lett a Medal of Honor sorozatnak, és mint tudjuk, utóbbi egy kétes sikerű és egy kimondottan sikertelen újraélesztés után jelenleg pihen, előbbi pedig minden botlás ellenére továbbra is szárnyal. 

Zampella azóta már az Infinity Wardtól is búcsúzott (nem önkéntesen, de ne tépjünk fel régi sebeket), most a Respawn Entertainmentnél hegeszti a Titanfall 2-t. Az majd lehet, hogy a Call of Dutyt nyomja le, ha folytatódik a tendencia.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)