Hirdetés

Otthoni árkád játékgépet jelentett be a Capcom

|

Számos retro alkotás megtalálható a masinán, amivel egy kis játéktermi hangulatot csempészhetünk lakásunkba.

Hirdetés

Az elmúlt időszakban több olyan minikonzolt is kaptunk, amit egy-egy klasszikus retro gépről mintáztak, elég csak például a PlayStation Classicra vagy a hamarosan érkező SEGA Mega Drive Minire gondolni. Most a Capcom is előállt egy hasonló kütyüvel, amivel ismét nosztalgiázhatunk egy picit.

Hirdetés

A Capcom Home Arcade visszahozza a klasszikus árkádjátékokat, ám ezúttal nem a játékteremben, hanem otthon püfölhetjük veszettül a gombokat. Az egészen különleges formatervezésű konzolt HDMI-n keresztül csatlakoztathatjuk például egy TV-hez vagy monitorhoz, az áramot pedig Micro-USB-n keresztül kapja. A beépített WiFi-nek köszönhetően pedig lesznek online ranglisták is, így összemérhetjük teljesítményünket a többiekkel.

A masinán összesen ez a 16 előre telepített játék lesz megtalálható:

- 1944: The Loop Master
- Alien vs. Predator
- Armored Warriors
- Capcom Sports Club
- Captain Commando
- Cyberbots: Fullmetal Madness
- Darkstalkers: The Night Warriors
- Eco Fighters
- Final Fight
- Ghouls 'N Ghosts
- Giga Wing
- Mega Man: The Power Battle
- Progear
- Street Fighter II: Hyper Fighting
- Strider
- Super Puzzle Fighter II Turbo

A tervek szerint a gép október 25-én érkezik meg, de a hivatalos oldalon már elő lehet rendelni 229,29 euróért, vagyis picivel több mint 73500 forintért.

Szerintetek lesz kereslet a Capcom retro masinájára?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)