Hirdetés

Csak nálunk nézheted meg a Vakondok 4 - Végigjátszás vágatlan interjúit a magyar játékfejlesztés hőskoráról

|

Az elkövetkező hetekben megnézhetitek nálunk a Vakondok 4 - Végigjátszás forgatása során született összes interjút teljes teljes, vágatlan formában.

Hirdetés

Többször beszámoltunk már nektek a Vakondok dokumentumfilm-sorozat ötödik részéről, ami a Stamps Back címet kapta, és a magyar demoscene, valamint a swapperek titkairól mesélt meglehetősen részletesen. A dokumentumfilm már online is nézhető, most viszont elindult egy közösségi finanszírozási kampány, ami a Stamps Back 3 vagy 4 Blu-Ray lemezes gyűjtői kiadásának megjelenését készíti elő.

Magához a filmhez összesen 76 órányi interjú készült, ami igazi kordokumentuma a 80-as és 90-es évek magyar otthoni számítógépes életének. Ha sikeres lesz a kampány, akkor ezt a 76 órányi anyagot a filmmel együtt most egy díszdobozos Blu-Ray kiadvány (plusz letölthető image file) formájában szerezhetitek meg. Sőt, mivel a Vakondok 2. része, ami a demoscene 2012-es állapotát mutatja be, a Stamps Back folytatásának is tekinthető, így ezt a filmet is hozzá fogják csapni az alkotók a díszkiadáshoz, ami így már 3db 50Gb-os Blu-Ray lemezt jelent tele videójátékos és demoscene tartalmakkal.

Hirdetés

És itt még mindig nincs vége a dolognak, ugyanis ha sikerült elérni a magasabb támogatási célt is, akkor egy negyedik lemez is kerül a pakkba, ami az elmúlt 40 év legjobb magyar intróiból és demóiból álló válogatást fog tartalmazni videó formátumban.

A Stamps Back díszdobozos gyűjtői Blu-Ray kiadványának közösségi finanszírozása itt érhető el.

Most viszont kanyarodjunk vissza a negyedik Vakondok dokumentumfilmhez. Mondanunk sem kell, a Vakondok 4 - Végigjátszás forgatása során is elképesztően sok interjú született meg, az alkotók és a GameStar együttműködésének köszönhetően pedig az elkövetkező hetekben most ezeket az interjúkat mind-mind vágatlanul meg tudjátok nézni. Napi egy interjúval fogunk jelentkezni, amit most csak a mi cikkeinkben találhattok, és nézhettek meg. 

Ha a teljes Vakondok 4 - Végigjátszás filmet meg szeretnétek nézni, akkor a hivatalos Moleman YouTube-csatornán ezt is megtehetitek.

A Vakondok 4 interjúsorozat további vágatlan részeit ide kattintva éritek el.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)