Hirdetés

Cuphead - ilyen lett volna 25 évvel ezelőtt

|

A 98DEMAKE csatorna szokásától eltérően nem a PlayStation-érába, hanem még korábbra ment vissza, hogy megmutassa, ha 1992-ben készül, milyen játék lenne a Cuphead.

Hirdetés

Bár azóta már más játékok elvitték a fókuszt, a Cupheadről érdemes nem megfeledkezni, ha azon gondolkodtok, ebben az erős és sűrű őszi szezonban mivel érdemes játszani. Olvassátok el mazur tesztjét róla, ha kell egy kis bíztatás.

Hirdetés

Most megnézhetjük, milyen nem lett. A mindig zseniális 98DEMAKE új videója 1992-ig repít minket vissza, és azt mutatja be, hogy ha az eredeti Game Boy-on játszhatunk a Cupheaddel, milyen élmény várt volna ránk. Természetesen a játék akkor még ötlet szintjén sem létezett.

A modern változat PC-re és Xbox One-ra elérhető. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)