Hirdetés

Ajándékkal és videóval ünnepli a Bethesda, hogy 25 éves lett a DOOM

|

1993-ban épp ezen a napon szabadult el a pokol először. Mostantól egy éven át tart majd a buli.

Hirdetés

Nem tudom, ki mennyire érzi magát öregnek attól, hogy a DOOM már negyed évszázada velünk van, de ez a helyzet, több generáció számára más és más része kínált meghatározó élményt.

Hirdetés

Van, akinek az eredeti, 1993-as a szent, néhányan a DOOM 3-ra esküsznek, és vannak, akik először a 2016-os DOOM segítségével kezdtek el ismerkedni a sorozattal. A Bethesda mindenkit ugyanúgy szeret, ezért elindította a Slayers Clubot, a hivatalos rajongói csoportot. A csatlakozásért egy skin jár, amit a jövőre megjelenő Doom Eternalban lehet majd használni, de ez csak egy azon ajándékok közül, amiket a következő egy éven belül kapunk. Remélhetőleg az Eternalra nem kell ennyit várni.

Az ünnep alkalmából a kiadó közzétett egy rövid videót, amiben nem csak a játékok, de a közösség alkotásai is szerepet kapnak. 

Ti melyik DOOM-ot szerettétek a legjobban? Mit szóltok Romero nagy bejelentéséhez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)