Hirdetés

Szórakoztatóan abszurd, ahogy a Windows 98 küzd a Doom 3-mal

|

Szinte csodával határos, hogy egyáltalán elindult a gépen a játék. De elindul. Mondjuk rá.

Hirdetés

Érdekes hobbija van azoknak az embereknek, akiknek az a célja, hogy a lehető leggyengébb gépen futtassanak játékokat. A LowSpecgamer nevű YouTuber már rengeteg ilyet csinált, a munkássága pedig megihlette a Lazy Game Reviews csapatát is.

Hirdetés

Az LGR a 2004-ben kiadott Doom 3-at indította el egy Windows 98-at futtató PC-n, amelybe egy 12MB-os Voodoo 2 videokártyát pakoltak. Mondanunk se kell, hogy a tervezők nem számoltak ilyen terheléssel, ennek természetesen meg is van az eredménye...

A Doom 3 futtatásához legalább Windows XP és egy 128MB-os grafikai kártya szükséges, így elég sokat kellett variálni a játék fájljaival és a beállításokkal, de végül sikerült működésre bírni a gépet. Nézzétek meg mozgás közben, mit hozott ki a Win98-as PC a játékból:

Ha ti is szeretnétek kipróbálni a Doom 3-at hasonló beállításokkal, akkor kövessétek a videó leírásában található útmutatót. Nem állítjuk, hogy ez lesz életetek leghasznosabban eltöltött ideje, de ha éppen ez okoz örömet, akkor hajrá!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)