Hirdetés

Doom 64 - hivatalos trailert is kapott a klasszikus lövölde új verziója

|

Jövőre PC-re és három modern konzolra is meg fog jelenni a játék, amibe most végre bele is nézhetünk.

Hirdetés

Eredetileg 1997-ben, Nintendo 64-en debütált a Doom 64, amit a Midway Games készített. A játék nem kapott akkora figyelmet a rajongóktól, mint például az első két felvonás, de jövőre mindenkinek lehetősége nyílik arra, hogy tegyen vele egy próbát.

Hirdetés

A Bethesda meglepett minket egy vadonatúj videóval, amin a Doom 64 PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra, illetve Nintendo Switchre is megjelenő változata látható, szóval végre megnézhetjük, hogyan fest majd modern platformokon a klasszikus FPS. A tervek szerint 2020. március 20-án érkezik meg a játék friss változata, ráadásul mindenki ingyen megkapja azt, ha előrendeli a picit elcsúsztatott Doom Eternalt, ami nem mellesleg szintén ezen a napon fog megjelenni.

Ti játszottatok régen a Doom 64-gyel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)