Hirdetés

Double Dragon IV - pofoztál már pixelesre mindenkit?

|

Hogy méltóképpen ünnepeljük meg a játéktermek királyának 30. évét, a fejlesztők kiadják a negyedik részt egy otthon játszható verzióban is.

Hirdetés

A Double Dragon széria még 1987-ben indult és csak arcade termekben lehetett játszani az egyes epizódokat, míg a Nintendo és a SEGA el nem kezdte portolni őket a saját konzoljaikra. Ez most sem lesz másképp, lévén hogy jön a negyedik rész, és ez már PC-re és PS4-re.

A Double Dragon IV hű marad a széria gyökereihez, és ugyan azzal a 8-bites grafikával csillog majd, mint az előző részek. Oldalra scrollozós Beat 'Em Up lesz ez a javából csak nem kell hozzá aprót halmozni. A sztori egyébként közvetlenül a Double Dragon 2 utáni eseményeket dolgozza majd fel.

A Double Dragon IV megjelenés a tervek szerint 2017. január 30-án várható PC-re és PlayStation 4-re az Arc System Works gondozásában, akik még 2015-ben vették meg az IP-t a Technostól, miután az csődbe ment.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)