Hirdetés

Egy videós csapat több mint 30 millió forintnyi retró játékot túrt elő egy elhagyatott épületből

|

A kaland nem volt sem veszélytelen, sem következményektől mentes, de az eredmény bőven megért pár bogárharapást.

Hirdetés

A Cheap Finds Gold Mines YouTube csatorna videós párja úgy döntött, hogy benéz egy elhagytott házba, ami, mint kiderült, tele volt retró videojátékokkal. Aimee és Korbin kifejezett célja az volt, hogy annyi bontatlan játékot ássanak elő, amennyit csak tudnak, és a keresésnek meg is volt az eredménye.

A kutatásról készült videósorozat utolsó felvonásában a srácok elárulták, hogy mostanra csak a már eladott játékokból összeszedtek 100 000 dollárt, azaz több közel 30 millió forintot.

Hirdetés

Még egy rakat cucc van náluk, amiket nem sikerült értékesíteniük, így messze vannak attól, hogy megállapíthassák a teljes gyűjtemény valódi értékét.

Persze az aranyeső nem jött ingyen: amikor először beléptek az elhagyatott épületbe, akkor gyorsan kiderült, hogy a misszió veszélyesebb lesz, mint hitték. Odabent minden tele volt bogarakkal, sáskákkal és pókokkal, melyek közül az egyik meg is harapta Aimee-t. Korbin sem úszta meg a műsort: ő atkákat talált a lábán.

Cserébe azért sikerült találni bőséggel olyan lemezes aranyrudakat, mint a The Legend of Zelda: Wind Waker vagy az első Resident Evil, bontatlanul.

A ház maga egyébként egy gyűjtőé volt, aki 2019-ben megbetegedett, és a családtagjaira hagyta annak kipakolását. Akit érdekel az épület, az nézzen rá a második videóra, de figyelmeztetünk mindenkit, aki fél a pókoktól és bogaraktól, hogy ez nem nekik való műsor.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)