Hirdetés

Emlékeztek még az Ecco the Dolphinra? Szenttornyai László erről a játékról is mesél

|

A Vakondok interjúsorozat következő részében Szenttornyai László eleveníti fel a hőskort.

Hirdetés

Továbbra sem telhet el nap újabb Vakondok interjú nélkül. Szenttornyai László, az Appaloosa egykori műszaki igazgatója többek között olyan játékokról is mesél az alábbi videóban, mint az Ecco the Dolphin, vagy épp a California Games.

Mindeközben pedig továbbra se feledjétek, a Vakondok 4 - Végigjátszás című dokumentumfilmhez készült 1-2 órás, vágatlan interjúk azért érkeznek nap mint nap az oldalunkra, mert a következő epizód, a Vakondok 5: Stamps Back kapcsán jelenleg is fut egy közösségi finanszírozásos kampány. Az alkotók most a segítségeteket is kérik ahhoz, hogy megjelenhessen hozzá egy díszdobozos, többlemezes, összesen 76 órányi felvételt tartalmazó gyűjtői kiadás.

Hirdetés

A gyűjtésből még négy nap van hátra, és örömmel jelenthetjük, hogy a kitűzött célt már sikerült túlteljesíteni, jelenleg 102%-nál jár a projekt.

A Szenttornyai Lászlóval készített komplett interjút csak itt nézhetitek meg:

Ha a teljes Vakondok 4 - Végigjátszás filmet meg szeretnétek nézni, akkor a hivatalos Moleman YouTube-csatornán ezt is megtehetitek.

A Vakondok 4 interjúsorozat további vágatlan részeit ide kattintva éritek el.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)