Hirdetés

Emlékeztek még az Imperium Galactica II-re? Erről a játékról mesél Matók Zoltán

|

Digital Reality legendás játékának fejlesztését most az Imperium Galactica II grafikusa eleveníti fel.

Hirdetés

Matók Zoltán kapcsolata a számítógépekkel egy Amiga 500-assal és pár floppy-lemezzel kezdődött 14 éves korában, a sztori pedig egészen odáig eljutott, hogy végül ő lett annak az Imperium Galactica II-nek a grafikusa, amit valószínűleg nem sokaknak kell külön bemutatni. Most erről a játékról mesél a legújabb Vakondok videóban.

Lassan a sorozat végére érünk, de közbe3n egyetlen pillanatig se feledjétek el, hogy a Vakondok dokusorozat következő része, a Vakondok 5: Stamps Back a sikeres közösségi gyűjtésnek köszönhetően meg fog jelenni egy többlemezes, díszdobozos gyűjteményes kiadásban is. A kampány lezárása után is él a rendelési lehetőség!

Hirdetés

A Matók Zoltánnal készített interjút itt nézhetitek meg:

Ha a teljes Vakondok 4 - Végigjátszás filmet meg szeretnétek nézni, akkor a hivatalos Moleman YouTube-csatornán ezt is megtehetitek.

A Vakondok 4 interjúsorozat további vágatlan részeit ide kattintva éritek el.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)