Hirdetés

Emlékszel még az amigás Super Street Fighter II Turbóra? Kádas Gábor erről a játékról is mesél

|

A Human Soft alapítója, Kádas Gábor mesélt a magyar játékfejlesztés legszebb éveiről.

Hirdetés

A Vakondok 4-es videósorozat legújabb részében Kádas Gábor, a Human Soft alapítója mesélte el, hogyan került a szakmába, és hogyan vett részt olyan játékok fejlesztésében, mint a Super Street Fighter II Turbo amigás verziója, a Fatal Abyss, vagy épp a Tomb Raider: Legends Game Boy Advance és Nintendo DS változata. 

Mindeközben továbbra is fut az a közösségi finanszírozásos kampány, melynek keretein belül a Vakondok 5: Stamps Back alkotói a segítségeteket is kérik, hogy a dokusorozat új részének megjelenhessen egy többlemezes, sokórányi extrával telepakolt gyűjteményes kiadása is.

Hirdetés

A Kádas Gáborral készített interjút itt nézhetitek meg:

Ha a teljes Vakondok 4 - Végigjátszás filmet meg szeretnétek nézni, akkor a hivatalos Moleman YouTube-csatornán ezt is megtehetitek.

A Vakondok 4 interjúsorozat további vágatlan részeit ide kattintva éritek el.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)