Hirdetés

Emlékszel még az Ecco the Dolphinra? Tilesch Ferenc erről a játékról is mesél ebben az interjúban

|

Folytatódik a magyar játékfejlesztés hőskorának is tekinthető időszakot feltáró interjúsorozat.

Hirdetés

Ha a White Viper vagy épp a Three Dirty Dwarves esetleg nem is mond nektek valamit, az Ecco the Dolphinról már biztosan hallottatok. Az 'a'-Studio egykori alapítója többek között ezeknek a klasszikus játékoknak a fejlesztését is irányította, az alábbi több mint 1 órás videóban pedig részletesen mesél magukról a munkafolyamatokról. 

Ne feledjétek, a Vakondok 4 - Végigjátszás című dokumentumfilmhez készült 1-2 órás, vágatlan interjúk azért érkeznek nap mint nap az oldalunkra, mert a következő epizód, a Vakondok 5: Stamps Back kapcsán jelenleg is fut egy közösségi finanszírozásos kampány. Az alkotók most a segítségeteket is kérik ahhoz, hogy megjelenhessen hozzá egy díszdobozos, többlemezes, összesen 76 órányi felvételt tartalmazó gyűjtői kiadás.

Hirdetés

A Tilesch Ferenccel készített komplett interjút csak itt nézhetitek meg:

Ha a teljes Vakondok 4 - Végigjátszás filmet meg szeretnétek nézni, akkor a hivatalos Moleman YouTube-csatornán ezt is megtehetitek.

A Vakondok 4 interjúsorozat további vágatlan részeit ide kattintva éritek el.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)