Hirdetés

Emlékszel még, milyen volt, amikor megkaptad az első konzolod vagy PC-d?

|

Sok háztartásban kísérik ma boldog mosolyok az Xbox Series X és Series S gépek kicsomagolását, de emlékezzünk közben vissza picit azokra az időkre, mikor még legelső konzolunk dobozát téptük fel.

Hirdetés

A mai napon jelenik meg hivatalosan az Xbox Series X, és annak kistestvére az Xbox Series S. Ez remek alkalmat biztosít arra, hogy kicsit nosztalgiázzunk, és közösen felidézzük, milyen is volt legelső játékkonzolunk. 

Jöhetnek lent a kommentek között a saját történetek, ha pedig esetleg még ott porosodik a padláson a régi vas, akkor nyugodtan lőjetek róla egy fényképet is.

Hirdetés

Egyből el is kezdem én a múltidézést: legelső konzolom a klasszikus Xbox volt, amit az első Fable epizód miatt vásároltam meg. Ezt megelőzően utoljára még Commodore 64-et kötöttem a tévére, amúgy csak és kizárólag PC-n játszottam. A Fable viszont egy olyan cím volt, ami miatt elkerülhetetlenné vált a beruházás, plusz egyébként is nagyon megtetszett a pajtásoknál kipróbált PS2. 

Végül nem is csak egy sima Xboxot sikerült szereznem, hanem egy olyan átlátszó, limitált verziót (Crystal Editiont), ami az alábbi képen is szerepel. Tőle végül az Xbox 360 vásárlásakor váltam meg, az elkövetkező években pedig maradtam is az Xbox vonalon, a PlayStation 4 Pro és a Nintendo Switch csábított először át a konkurenciához is.

Fotó: Ebay

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)