Hirdetés

Emlékszel még olyan játékokra, mint az International Karate, a Bankok Knights vagy a The Last Ninja? Mark Cale róluk is mesél

|

A System 3 társalapítója legendás játékok fejlesztésébe engedett betekintést.

Hirdetés

Folytatódik Vakondok 4-es videósorozatunk, melyben a dokumentumfilmhez forgatott izgalmas interjúkat mutatjuk meg nektek nap mint nap vágatlan formában. Ezúttal egy angolnyelvű rész következik, ugyanis Mark Cale, a System 3 társalapítója mesél olyan klasszikusokról, mint az International Karate, a Bankok Knights vagy a The Last Ninja.

Mindeközben pedig egyetlen pillanatig se feledjétek el, hogy most épp a segítségeteket is kérik az alkotók ahhoz, hogy a Vakondok 5: Stamps Back című legutóbbi dokumentumfilmjük is kaphasson egy többlemezes, mindenféle extra tartalommal telepakolt díszdobozos kiadást.

Hirdetés

A Mark Cale-lel készített interjút itt nézhetitek meg:

Ha a teljes Vakondok 4 - Végigjátszás filmet meg szeretnétek nézni, akkor a hivatalos Moleman YouTube-csatornán ezt is megtehetitek.

A Vakondok 4 interjúsorozat további vágatlan részeit ide kattintva éritek el.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)