Hirdetés

Ez a retro konzol elhozza az Atari játékfelhozatalának legjavát

|

Az Atari Game Station Pro több mint 200 címmel jelenik meg, és az ára sem vészes.

Hirdetés

Idén már negyven éve annak, hogy összeomlott az észak-amerikai játékpiac, amely megváltoztatta a játékipart és örök leckét adott a konzolgyártóknak és kiadóknak, többek között az Atarinak is, amely hozzátette a magáét az egészhez az E.T the Extra-Terrestrial című projekttel, ami akkora gigabukta lett, hogy több millió el nem kelt kópiát elástak a sivatagban. Ez a sztori valószínűleg mindenkinek megvan, az viszont talán kevesbé ismert, hogy az Atari napjainkban is aktív. 

A vállalat a mobiljátékok mellett szeretné megvetni a lábát az AAA-piacon is, amihez alaposan bevásárolt jogokból, emellett nem hagyott fel a konzolok kiadásával sem, amit bizonyít az óriásit bukó Atari VCS, valamint az idén ősszel érkező Atari 2600+ is. 

Hirdetés

Nemrég megjelent azonban egy ezeknél is ígéretesebb retro konzol, a My Arcade Atari Game Station Pro, amely az Amazonról rendelhető, és gyorsan el is kapkodták az első készletet. Nem nagy meglepetés, hogy miért, hiszen ez a minimasina két vezeték nélküli joystickkel rendelkezik, és több mint 200 kultikus Atari-játékot tartalmaz, köztük olyan licencelt klasszikusokkal, mint az Asteroids, a Centipede, a Millipede, a Breakout vagy éppen a Missile Command. A játékfelhozatal az Atari 2600, 5200 és 7800 kínálatából, illetve egyes játéktermi címekből áll, az élményt pedig felturbózták egy-két olyan modern funkcióval, mint a játékállás elmentésének lehetősége. 

Az Atari Game Station HDMI-kábellel könnyedén csatlakoztatható kijelzőhöz és USB-vel kap áramot, a modernitás jegyében pedig RGB-világítást kaptak mind a vezeték nélküli kontrollerek, mind a konzol. A joystickok 2,4 GHz-es frekvencián, két AA-elemmel működnek, és az eredeti kontrollerek inspirálták őket. A retro konzol adókkal sújtva nagyjából 46 ezer forintba kerül, plusz szállítás.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)