Hirdetés

Harminc éves a Final Fantasy sorozat, videóval ünnepelünk

|

Idén tölti be harmincadik születésnapját a játéksorozat, ami a neve ellenére valahogy sosem akar véget érni. Egy csodás videóval könnyebb a nosztalgia.

Hirdetés

A JRPG rajongók nagy kedvence, a Square Enix alkotása már három évtizede jelen van a játékvilágban, a számozott részek mellett nagyon sok spin-off epizód is készült és vitathatatlan, hogy ez az egyik leggrandiózusabb szerepjáték széria a piacon.

A Hironobu Sakaguchi által megálmodott Final Fantasy első része 1987-ben jelent meg Japánban, és azért kapta ezt a nevet, mert a készítő tényleg úgy tervezte, hogy ez lesz az első és az utolsó játék a szériában. Aztán közbeszólt a népszerűség, mára pedig a temérdek videojáték mellett animációs filmek, novellák, képregények és számos egyéb alkotás viseli a franchise nevét.

A neves alkalomból a Square Enix közzétett egy videót, amiben végigkövethetjük a Final Fantasy alakulását, az első résztől kezdve egészen a legújabbig.

Nem tudni, hogy alakul majd a széria sorsa, de olyan ez, mint a nagy zenekarok nyugdíjazása. Mindig van egy búcsúkoncert, amiből búcsúturné lesz, aztán még egy lemez, és tényleg vége lesz...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)