Hirdetés

Gamescom 2019 - jövő ősszel jön az Intellivision Amico konzol, ami ismét egyszerűvé tenné a videojátékokat

|

A vállalat ígérete szerint megfizethető és könnyen kezelhető lesz a retro stílusú masina.

Hirdetés

Az Intellivision már korábban beharangozta, hogy egy vadonatúj géppel terveznek visszatérni a videojáték-piacra, de a bejelentés idején még nem igazán tudtuk, miféle kütyüt is készítenek. Most viszont végre fény derült az első fontosabb részletekre.

Hirdetés

A cég tulajdonosa, Tommy Tallarico (aki egyébként a Video Games Live koncertsorozat alapítója is egyben) egy vadonatúj videóban mutatta be az Intellivision Amicót. Az ígéretek szerint a konzol megfizethető, 200 dollár (majdnem 59 ezer forint) alatti áron kerül a boltok polcaira. Továbbá nem lesznek DLC-k, játékbeli vásárlások, loot boxok és reklámok is. A játékok pedig mindössze néhány dollárba kerülnek majd.

Az irányítás is egyszerűen működik a kontrollerekkel, illetve a kezelőfelületen is könnyű lesz eligazodni. Az Amicóra megjelenő játékok élvezhetők lesznek a más-más képességű játékosok számára, ráadásul saját gyártású, Karma nevű motorral készülnek. Az exkluzív alkotásokban nincsen erőszak vagy káromkodás, így az egész család együtt szórakozhat.

Tallaricónak tehát az a célja, hogy konzoljával visszahozza a régi, egyszerűbb időket, amikor az emberek még a játékélményért ültek le egyedül vagy épp társaságban a képernyő elé. A mai piaci helyzetet nézve valószínűleg üde színfolt lesz az Amico, és ha sikerül beváltani az ígéreteket, akkor akár még be is jöhet a dolog a hardcore játékokat unó, egyszerűbb kikapcsolódásra vágyó réteg számára.

Ha minden a tervek szerint halad, akkor az Intellivision Amico 2020. október 10-én debütál. Szerintetek sikeres lesz a konzol?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)